Google+ Followers

maanantai 24. huhtikuuta 2017

Mysteeri jota ei voi ratkaista!

"Kerran minulta kysyttiin: "Mooji, oletko aina yhteydessä intuitioosi?" Vastasin: "En! Ei ole ketään joka olisi yhteydessä intuitioon." Intuitio vain on. Kuka sitä käyttää? Ei kukaan."

"Äärettömyys vaikuttaa niin päättymättömältä; eksyn siihen varmasti.
Voit eksyä vain, jos olet samastunut hahmoosi.
Hahmot havaitaan sinussa, joka olet hahmoton.
Jos olet itse hahmottomuus,
kuinka voisit eksyä?
Eihän sinulla ole rajoja."

"Monet teistä ei nauti siitä, mitä elämällä on tarjottavanaan, koska olette hyväksyneet mielen version siitä, miten asioiden tulisi olla. Se mielikuva on irrottanut teidät oman itsenne alkulähteestä, ettekä enää virtaa. Tästä seuraa epätasapainoa ja kärsimystä. Sinä olet Itse, spontaanisti itseään ilmentävä äärettömyys, mutta et tiedä sitä. Et luota siihen. Huolehdit, mitä tapahtuu, jos luovut hallinnasta. "Maailmani romahtaa!" Siksi pysyt mieluummin tietämättömänä siitä olevaisuuden loistavuudesta, joka sinä olet.
Olemassaolo huolehtii kehosta. Pysy "minä olen"-tilassa, se on vaistonmainen tunne, jota kukaan ei antanut sinulle; se on ja on aina ollut läsnä. "Minä olen" - tilasta ilmentyy kaikki. Se vain havainnoi maailmankaikkeuden mekanismia, jota elämänvoima - kehosi läpi kulkeva hengitys, kaikkia olentoja elävöittävä voima-liikuttaa. Se on mysteeri, jota ei voi ratkaista. Turha edes yrittää! Havainnoi."

Mooji


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti