perjantai 3. heinäkuuta 2015

Asfalttiteiden tarzan vauhdissa!

Moi!
Kun lämpötila näyttää aamusta 31 astetta niin asfalttiteiden tarzanin on aika lähteä baanalle haastamaan itseä. Tätä hetkeä on odotettu läpi vuoden. Matkarepussa paljon nesteitä ja hieman rahaa, ei muuta kuin pyörän selkään kohtaamaan vaaroja ja yllätyksiä. Ikinä ei tiedä mihin metsän keskelle sitä rengas hajoaa tai muuten vaan kroppa alkaa muistuttamaan itsestään. Hengissä selvittiin 7 tunnin matkasta. Ainut vastustaja oli suhteellisen kova tuuli joka pyri milloin mistäkin ja viimeinen 20 kilometriä täysillä vastaan. Ainoastaan selkä paloi pahasti siitäkin huolimatta, että olin siihen laittanut aurinkorasvaa. Nyt se on tulipunainen.
En tiedä mutta tunnen matkalla valtavaa vapauden ja rakkauden tunnetta koko luomakuntaa kohtaan. Luonto vihertää, tuuli piiskaa ja liikuttelee puita ja pusikoita, aurinko loistaa energiaansa, luonto elää ja nauttii omassa olemisen tilassaan. On kesäloma eikä mitään velvotteita eikä aikatauluja. Omat ajatukset liikkuvat kuin poutapilvet taivaalla. Onnellisuuden tunteita pyrskähtelee vähän väliä ja kaiken kukkuraksi kunto kasvaa ja kroppa saa olla liikkeessä. Maisema vaihtuu. Se on Jumalallista. Tuolla luonnon armoilla kaikki on aina hyvin. Vain ihmisellä on ongelmia, se korostuu tuolla peltojen keskellä.

Eka tankkauspiste. Piste.
Peltojen tsekkausta ja kropan nesteytystä sekä...
...eläimellistä hölmöilyä...
Tarzanin karjaisu..sillä estetään karhujen ja käärmeiden hyökkäykset.
Kaljun hipin herkkä hetki
Elävää taidetta, ilman pääsymaksua
Kaunis kallio
"Mä maalaispoika oon.."
Pelto
Luonnonvoimien hakua...
Tarzanin huuto kiirii ympäri maita ja mantuja!
Kaveri on laihempi kuin minä mutta kohtaaminen oli syvä ja täynnä tietoisuutta. Hän ei ollut uhka tarzanille.
Apulanta unissa, apulanta stereoissa, apulanta festareilla, apulanta tubessa, apulanta....
Tarzanin tankkaus sessio. Hillaria palaa enemmän kuin laki sallii...
Villähteellä jätskillä...ihan uusi löytö minulle. Maidoton, soijaton ja ties mitä...
5/5
Seikkailun viimeinen 19 ja kiva vastatuuli
Tarzanille...eiku apinalle banaania. Orimattilasta kajahtaa!
Old schoolia kirpparilta, kasari täydennyksiä.
Palkka sulle, palanut selkä mulle


Kun lähdin kotipihasta kello näytti tasan 12.00 ja kun saavuin kotiin niin kello näytti 19.00. Nyt on olo mukavasti riekaleina ja jalat hieman puhki, mieli tyyni ja selkää kirveltää. Muuten oisin laittanut saunan tulille muttei tällä selällä. Ehkä musta ei ookkaa tarzaniksi. Taidan tyytyä vaan omaan osaani. Seuraavalle reissulle paita päälle.
Voi olla että yöllä nukuttaa...ZZZzzzz :-) Heips!

T :Jake

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti