tiistai 13. tammikuuta 2015

Dj Contrasti : ajaton rakkaus

Heissulivei!

Dj Contrastin kolmas biisi ois tässä. Kappaleen nimenä on "ajaton rakkaus". Aika perus meikää sanotusten puolesta. Musiikissakin pidän paljon yksinkertaisesta, mutta vaikuttavasta tunnelmasta ja toivottavasti se kuuluu tässä. Mulla on lähes aina ollut semmoinen erilainen tapa tehdä musiikkia. En kykene laskelmoimaan mitään, vaan annan biisin tehdä itsensä. En mieti liikoja. Diggaan siitä missä olen NYT ja siitä mitä tulee NYT, mahdollisimman intuitiivisesti. Jos jälkikäteen lankeenkin ajattelemaan että "oishan ton voinu tehdä paremminkin", niin aina palaan kuitenkin ajatukseen "jes, aitoa ja tekemisen meininkiä, sen hetken ajan kuva". Olen aina ollut demojen suuri ystävä ja pidän semmoisesta vanhan liiton "nauhoitettiin tossa muutamat biisit" meiningistä ja siksi tykkäisin käydä isojenkin nimien demokaapilla tönkimässä pöytälaatikkobiisejä. Nykyään kun kuuntelee tubesta musiikkia, niin joskus tuntuu siltä, että turboahdetut soundit menee biisin edelle tai että hyväkin biisi on muuten vaan ihan tukossa.

Yleensä mulla luovuuden tilassa tulee niin paljon ideoita, että en meinaa perässä pysyä...
Seuraaville nauhoituksille ajattelin lisätä raitojen määrää jotenkin jotta sais lauluakin hieman tukevammaksi, mutta kuten sanottu ei jaksa miettiä liikaa. Päällimmäinen asia näitä Dj Contrastin biisejä nauhotellessa oli, että nyt on niin paljon asiaa, että miksei sitä vois hyödyntää äänitaiteenkin kautta...kuitenkin sillee sopivasti vakavasti kieli poskessa, mutta sydän verellä, niin että ei kuitenkaan tahraa itseään... :-)



Tein "ajaton rakkaus" biisiin aamulla myös videon ja sen näet nyt:



"Nopein tapa oppia tuntemaan oma todellinen itsensä on etsiä sitä toisista ihmisisistä. Pyyteetön rakkaus, Ilo, Rauha, hyväksyminen, ymmärrys ja anteeksianto- se on mitä me olemme! Emme koskaan opi tuntemaan tätä, ennen kuin tajuamme jokaisen ihmisen olevan osa meitä; muut vain näyttävät olevan meistä erillään ajallisesti ja avaruudellisesti. Pääsemme eroon tästä käsin kosketeltavasta mielen harhasta vasta sitten, kun jätämme toisten virheet huomiotta ja annamme muille sitä, mitä pohjimmiltaan kaipaamme."
-Vie minut totuuteen-vapaaksi egosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti